16
feb
2015
2

Bedre jobbjakt i sosiale medier

Jeg blir jevnlig brukt som kilde i media, sist ut er Karrierestart.no som ville ha noen synspunkter på Sosiale medier og jobbjakt.

Årsaken til at jeg stiller opp er at jeg synes Karrierestart gjør en glimrende innsats for å hjelpe unge inn på arbeidsmarkedet, og hvis jeg kan bidra er det bare hyggelig. Du finner en rekke gode saker på sidene deres, og flere av dem gjelder oss godt voksne like mye som de unge i begynnelsen av karrieren.

Du finner et tidligere intervju med meg her, og surfer du litt til, finner du mange andre interessante saker.

2

Kanskje liker du også disse artiklene

Hvor treffer du din neste forretningspartner?
Nei, du er ikke privat!
Sosiale medier for forskere…og de fleste andre
Bedre LinkedIn profil?

Legg igjen en kommentar