24
jan
2013
0

En vellykket presentasjon krever INTRO!

Jeg har laget en serie videoer om bedre presentasjonsteknikk. Dette er første av 10. En god presentasjon blir enda bedre når man setter scenen riktig og deltakerne får rette forventninger.

For noen år siden laget jeg denne serien med videoer om presentasjonsteknikk. I ettertid ser jeg at jeg selv kunne vært noe løsere i snippen, men hovedbudskapene står seg fortsatt godt. Originalteksten nedenfor har jeg også beholdt, tross at det er snart to år siden jeg forlot min arbeidsplass i Dataforeningen. Håper du får glede og nytte av disse videoene.

Som markedsdirektør i Dataforeningen opplever jeg en rekke foredragsholdere. De fleste av disse er faglig sett i toppklasse og mange er også svært gode til å dele sin kunnskap fra våre talerstoler. Men av og til tenker jeg at dette kunne vært enda litt bedre. Og når jeg tenker på hva som var forbedringspunktet, kommer jeg til at en god introduksjon er det som kunne ha løftet presentasjonen fra 95 til 100 prosent.

Alle seminar bør ha en møteleder som introduserer de enkelte talerne. I mangel av møteleder kan imidlertid talerne selv lære seg en kort fyndig introduksjon. Det er da man setter scenen, og gir deltakerne de rette forventningene.

Jeg har laget en serie på 10 instruksjonsvideoer om bedre presentasjonsteknikk, og den første dreier seg om introduksjonen. Du får med deg en kort huskeliste som er praktisk å ha, enten du er møteleder eller foredragsholder ved neste korsvei. Du finner alle videoene her.

Oppdatert 2.februar 2015

0

Kanskje liker du også disse artiklene

Digitale ansatte trenger digitale ledere
Hvor treffer du din neste forretningspartner?
Bedre LinkedIn profil?
Bedre jobbjakt i sosiale medier

Legg igjen en kommentar