1
des
2014
2

Jeg hjelper deg til en sterkere LinkedIn-profil

LinkedIn-samfunnet vokser nå med mer enn 800 nye norske profiler hver dag. Men ikke alle vet hvordan de skal lage en best mulig profil. Jeg vet hvordan, og nå kan du få hjelp av meg!

Send meg URL´en til din profil på LinkedIn, på edgarvaldmanis@gmail.com. Så går jeg gjennom profilen, noterer det du har gjort riktg, og dine forbedringsområder, og samler alt i en skriftlig rapport som du får tilsendt et par dager senere.

Tjenesten koster 2.995,- eks.mva pr. profil jeg går gjennom.

Du har muligens hørt at LinkedIn er et av de beste verkøty for bedre nettverksbygging? Det er riktig. Med en sterk LinkedIn-profil får du det beste utgangspunkt for å skape gode nettverk. LinkedIn brukes til mye mer enn å selge, men du kan også få bedre salgsresultat med smart bruk av LinkedIn.

Jeg har selv vært på LinkedIn siden mars 2004, og har vært en nesten daglig bruker av verktøyet siden det. Jeg er administrator for gruppen «Norge / Norway» , som er den største nasjonale gruppen i Europa, og en jevnlig bidragsyter i diskusjonstråder. Jeg holder meg kontinuerlig oppdatert på nyheter om LinkedIn, og holder foredrag og kurs  flere ganger månedlig.

Dersom du vil ha råd om hvordan du med enkle grep forbedrer din LinkedIn-profil, og får mer ut av tilstedeværelsen på den viktige næringslivsarenaen, kontakter du meg snarest på edgarvaldmanis@gmail.com eller mobil 95234608. Jeg ser frem til å hjelpe deg!

 

2

Kanskje liker du også disse artiklene

Digitale ansatte trenger digitale ledere
Hvor treffer du din neste forretningspartner?
Nei, du er ikke privat!
Sosiale medier for forskere…og de fleste andre

Legg igjen en kommentar