Om

Edgar Valdmanis, Mobil +47 952 34 608,  E-post 

For pressen – klikk her.

 

Edgar Valdmanis er en av Norges ledende nettverksbyggere. Han har holdt kurs og foredrag om Nettverksbygging,  Forhandlinger og Presentasjonsteknikk  siden 2000. De siste årene har han også holdt en rekke foredrag og miniseminar om sosiale medier.

Valdmanis driver nå eget firma med rådgiving innenfor kommunikasjon med nettverksbygging og sosiale medier som spesialområde.

Han var tidligere adm.dir. i NettCoach.no, som leverer innenfor «Content Marketing, Web og sånn». Han var markedsdirektør i Den Norske Dataforening (DND) 2004-2013. Dataforeningen er landets største IT-faglige nettverk og gjennomfører årlig 75-80 fagseminar og like mange gratis medlemsmøter. Edgar var like opptatt av nettverkene som skapes og utvikles på disse møteplassene, som det faglig sterke innholdet.

Edgar v ar mangeårig medlem i verdens største forretningsnettverk Business Network International (BNI), der han flere ganger er kåret til Årets Nettverksbygger, og ”Gold Club Networker”. Han har også vært styremedlem og styreleder i Meeting Professionals International (MPI) Norway Chapter  i tiden 2006-12. MPI er verdens største forening for møteplanleggere.

Valdmanis har jobbet med salg og markedsføring siden 1974 (dvs siden han gikk på ungdomsskolen) med en lang rekke imponerende resultater på merittlisten. Resultater han i stor grad  begrunner med sin evne til å skape gode nettverk, gjøre gode presentasjoner og gjennomføre gode forhandlinger for å sikre lønnsomheten.

Han har også vært aktiv i sosiale medier i en årrekke, og var blant den første halve millionen medlemmer på LinkedIn. Han var ansvarlig for Dataforeningens undersøkelse om «Norske virksomheters bruk av sosiale medier», en undersøkelse som ble gjennomført tre år på rad, første gang høsten 2009.