Om meg

Min historie

Jeg er blogger, forfatter, kurs- og foredragsholder innen nettverksbygging, presentasjonsteknikk og LinkedIn. Jeg har jobbet innen kommunikasjon, markedsføring og salg i mer enn 30 år.  Jeg brenner for å dele min kompetanse og erfaring slik at du får bedre resultater.

Når en hjelper andre oppdager en at en får hjelp tilbake, uten at noen fører regnskap over timer gitt eller fått.

Jeg hjelper bedrifter og deres ansatte med bedre nettverking og smartere bruk av LinkedIn. Jeg bistår også med trening i presentasjonsteknikk. Gode nettverk og aktiv nettverking er alfa og omega for å gjøre en best mulig jobb der du er i dag, og LinkedIn er det fremste og beste nettverksverktøyet. Gode presentasjoner selger, og det er mange trinn på veien til en god presentasjon. Jeg hjelper deg og dine kolleger til å mestre hvert trinn. Kontakt meg i dag for ett tilbud. 

Jeg har utgitt boken BEDRE NETTVERKING PÅ 1-2-3. En håndbok for deg som vil bli bedre til å bygge gode nettverk, og skape sterkere relasjoner.

 
Edgar Valdmanis

Finn meg i media

Ti tips til en vellykket LinkedIn-profil - verdens største profesjonelle nettverk

Med over en halv milliard brukere fordelt på 200 land er LinkedIn verdens desidert største profesjonelle nettverk. Er du en av dem som ennå ikke har fått deg en profil eller kanskje lurer på om profilen din er god nok? - Kapital (18. mai 2018)

Det ikke er et sekund for tidlig å starte nettverksbygging som 15-åring

På den amerikanske ambassaden mingler 20 tenåringer med hverandre og kjente profiler. – De må begynne nå, sier nettverksbygger Edgar Valdmanis. - Dagens Næringsliv (18. nov 2012)

Bør alle toppledere i næringslivet være godt synlige i sosiale medier?

Mange toppledere er det kanskje, men er det alltid bare positivt? Jeg er med i debatt med Eva Grinde, kommentator i Dagens Næringsliv - NRK Dagsnytt, NRK (14. des 2015

EdgarValdmanis_2

BEDRE NETTVERKING PÅ 1-2-3 av Edgar Valdmanis

En håndbok for deg som vil bli bedre til å bygge gode nettverk, og skape sterkere relasjoner.

Nettverking forbindes tradisjonelt med salg, men er relevant uansett hvilket yrke du har. BEDRE NETTVERKING PÅ 1-2-3 gir deg en innføring i grunnleggende begreper og konsepter, og trekker disse over i praktiske eksempler fra hverdagen. Dette er boken som gjør deg til en bedre nettverker!

Pris: kr 299,-

Kontakt meg for å kjøpe (forlaget er for øyeblikket utsolgt)